Kaffehorn
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Vandbakkelsesdej:
Vand og fedtstof bringes i kog, i en gryde. Melet tilsættes indtil dejen slipper gryden. Dejen afkøles lidt. Æggene tilsættes et ad gangen. Dejen samles til en ensartet masse efter hvert æg. Dej til horn: Fedtstoffet hakkes og blandes med melet. Tilsæt kærnemælk, og rør dejen godt. Del dejen i 2 og rul den ud til 2 cirkler. Smør vandbakkelsesdej ud over hele cirklen. Dejen skæres i trekanter og rulles til horn. Bages ved ca. 225 grader C. alm. ovn til de er store og lysebrune Pyntes evt. med smeltet chokolade. |
|
Opskriften er vist 76669 gange,
og udskrevet 2489 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Else - 2018-02-25 14:36:28 Smager. Bedst bare med glasur😀 Lisbeth - 2016-09-04 12:39:57 Kærnemælks horn med denne opskrift så findes de ikke bedre, men de smager af en til og en til. Steffen - 2011-09-14 22:41:34 Har ikke prøvet dem endnu, men når jeg gør, vil jeg putte chokolade i før man ruller, og masser af det ;)) Per - 2009-01-03 16:09:43 Ikke som jeg forventede. Jeg forventede en kageting, men det er nærmere en slags brød. Winnie - 2005-01-01 01:01:01 man kan give hornene en lækker smag ved at tilsætte essenser med smag- f.eks. er vanille et godt tip |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne