Karry med kikærter, tomat og spinat
Hovedingrediens : Bælgplanter - Kikærter Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : |
|
|
Varm olien i en mellemstor gryde, tilsæt løg og steg det over middel varme til det er blødt. Tilsæt ingefær, garam masala, gurkemeje, chili og hvidløg og steg det i endnu et minut. Rør rundt en gang imellem. Tilsæt tomater og lad det snurre i endnu 10 minutter til det er kogt ind. Rør rundt af og til, så det ikke brænder på i bunden. Tilsæt kikærter og 2 dl vand, smag til med salt og peber og lad det simre roligt i yderligere ½ time. Tilsæt herefter spinat og rør rundt til bladene falder sammen. Lad blandingen hvile nogle minutter. Serveres med et par klatter yoghurt blandet med hakket koriander på toppen og brød i indisk stil.
|
|
Opskriften er vist 18719 gange,
og udskrevet 347 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer christel - 2007-07-29 17:09:20 smager bare rigtig godt, hvsi man er til marokkansk eller indisk mad |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne