Tagliatelle med grønne oliven og aubergine

Tagliatelle med grønne oliven og aubergine, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.tagliatelle eller fettuccine
175 g.grønne oliven
1 stor aubergine
2 spsk.olivenolie
2 fedhvidløg - pressede
1.25 dl.citronsaft
 salt
 peber
2 spsk.persille - hakket
50 g.friskreven parmesan
 
Opskrift:
Kog pastaen i en gryde med rigeligt vand til den er netop mør. Afdryp og kom den tilbage i gryden. Mens pastaen koger, hakkes oliven og auberginen skæres i små tern.
Varm olien i en tykbundet gryde. Sauter hvidløget i 30 sek. Tilsæt auberginen og sauter den ved middel varme i 6 min.
Tilsæt oliven, citronsaft, salt og peber. Hæld saucen over den nykogte pasta og vend forsigtigt rundt. Server i varme tallerkner, drysset med persille og rigelig parmesan.

Tip: Auberginen kan saltes og drænes for at være sikker på at trække evt. bitterstoffer ud. Drys den snittede aubergine med salt og lad den stå ca. 20 min. skyl saltet af under hanen og dup auberginekødet tørt med køkkenrulle.



Tips:

Forberedelsestid i alt: 20 min Tilberedning: 20 min





karakterer:
Opskriften er vist 3202 gange,
og udskrevet 108 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu