Tagliatelle med grønne oliven og aubergine
Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Kog pastaen i en gryde med rigeligt vand til den er netop mør. Afdryp og kom den tilbage i gryden. Mens pastaen koger, hakkes oliven og auberginen skæres i små tern.
Varm olien i en tykbundet gryde. Sauter hvidløget i 30 sek. Tilsæt auberginen og sauter den ved middel varme i 6 min. Tilsæt oliven, citronsaft, salt og peber. Hæld saucen over den nykogte pasta og vend forsigtigt rundt. Server i varme tallerkner, drysset med persille og rigelig parmesan. Tip: Auberginen kan saltes og drænes for at være sikker på at trække evt. bitterstoffer ud. Drys den snittede aubergine med salt og lad den stå ca. 20 min. skyl saltet af under hanen og dup auberginekødet tørt med køkkenrulle. Tips: Forberedelsestid i alt: 20 min Tilberedning: 20 min |
|
Opskriften er vist 3202 gange,
og udskrevet 108 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne