Kyllingesalat med frugt 02
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Krydr kyllingekødet med salt og peber. Opvarm olien på en pande og steg det 4-5 min på hver side, til det er gennemstegt. Stil det til side.
Skær ananasen i skiver, fjern den hårde midterstok og skallen. Skær i skiver og dernæst i tern. Spul bønner og majs med koldt vand og lad dem dryppe af. Pil løget og skær det i fine ringe. Skyl og hak tomaten. Pil og pres hvidløgene. Hak basilikummen fint. Striml kyllingebrysterne. Bland kylling, ananas, bønner og majs i en skål. Skyl salatbladene. Til dressingen: bland bouillon, friskpresset citron, sennep og de pressede hvidløg. Hæld dressingen over salaten. Drys med basilikum. Læg salatblade i bunden af en salatskål og hæld kyllingesalaten over. Tips: Pr. Portion: Energi: Kcal 341 = kJ 1432 Kulhydrat 43 g Protein 22 g Fedt 9 g (24 %) Fibre 8 g |
|
Opskriften er vist 10332 gange,
og udskrevet 213 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne