Bedstemors fra Agerskov (chokoladekage)
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Lærke Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Det hele vendes og røres godt sammen og de stiftpiskede æggehviser vendes forsigtigt i med en dejskraber.
Bages i 50 minutter ved 170 grader C. alm. ovn. Tips: det stiftpiskede æggehvider giver en lethed til kagen at den bare smager så vidunderligt :) Man kan også lave kagen som muffins, men så skal de bare kun 15 minutter ved 170 grader. |
|
Opskriften er vist 42434 gange,
og udskrevet 797 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (20 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-10-19 18:04:59 super lækker men nu har vi ikke kaffe så brugte mælk istedet få kaffe og løb tør få sukker så brugte halv sukker og halv brun farin kan godt anbefaldes anonym - 2010-08-25 08:31:09 Blød margarine er et mælkeprodukt anonym - 2010-07-20 09:28:52 super lækker kage... kan laves med flydende becel uden det skal smeltes... så kan mælkeallergiker også tåle den! anonym - 2010-07-17 16:02:58 kagen kunne godt undvære kaffen!!! Mie - 2010-07-15 20:26:03 Mega dårlig kage... bedre kan det ikk siges... rikke - 2010-03-04 20:39:07 Er det til en bradepande? Helga - 2010-02-28 18:14:20 kagen er bare super duper jeg elsker den, min nye yndlings kage!! jeg har brugt den til fødselsdag, og det var et hit. jeg elsker den!! Lene og Anne - 2009-07-26 14:14:47 en nem og rigtig læker kage. lige til pas........... nam nam............... Helle - 2008-12-23 13:12:31 mangler der ikke sukker, den smager da helt vildt af bitter kakao, ret ulækker. anonym - 2008-06-09 19:22:10 Super lækker kage, meget luftig! Vanessa - 2008-04-12 14:39:16 Hej det er en super opskrift!Jeg kommer fra U.S.A så jeg elsker at prøve noget nyt! Grethe - 2008-03-20 12:20:10 En rigtig god opskrift. Smager himmelsk! nico - 2008-01-27 09:31:42 god god og super god være dag jeg smager den dør mine smasløg |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne