Sprøde pandekager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Kia og Lærke Indsendt : Red : |
|
|
rør æg, vanilie, rapsolie, øl, salt og mel sammen( pisk igennem selvom dejen er meget sej for at få klumperne ud). tilsæt derefter mælken ( lidt af gangen).
Sæt dejen i køleskabeti 30 min. Steg dem på panden med en smule rapsolie. God fornøjelse. Tips: øllen giver en dejlig sprødhed til pandekagerne !! |
|
Opskriften er vist 15963 gange,
og udskrevet 272 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Teis - 2011-09-16 15:15:22 Hvor mange pandekager blir det ca.? evt hva størrelse...så man har ide om hvor mange der er til når man bager dem.... Karina - 2009-03-26 19:38:02 God til madpandekager, uden vanillie og med citron, og lidt mere væske, de er lidt tykke Dorte - 2008-08-28 19:53:06 Pandekagerne er supergode og det skal være min pandekageopskrift fremover. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne