Kanelsnegle 09
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Kia og Lærke Indsendt : Red : |
|
|
Margarinen smeltes, gæren røres i, og de andre ingredienser tilsættes.
Dejen æltes godt igennem. Der rulles ud til 25*25 cm. Fyldet smøres ligeligt ud over dejen, og rulles derefter sammen til en tyk pølse. Skæres i 1 cm tykke skiver. Hæver på pladen i 15 min. Bages i 10 min (til de er blevet gyldne) Tips: smager godt med glasur ! Smager dermed af en mere |
|
Opskriften er vist 7407 gange,
og udskrevet 428 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (15 stemmer) |
|
Kommentarer wh8000 - 2010-09-07 20:45:35 MUMS hold da op hvor er de lækre bentebub - 2007-08-22 21:21:28 Hmmm.....fyldet flød ud, sneglene skilte ad og de smagte ikke specielt godt. Der var også for lidt fyld.... 2 point fra mig - en skuffelse. fam.. berg. - 2007-07-30 12:31:31 dejen var super god... men vi kunne ikke få den til 25.25.. men de er blevet gode.. vi håber de smager gode Sanne - 2007-06-24 18:34:31 de smagte bare rigtig godt ! Tusind tak for dem ! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne