Skindstegt laks med thaimarinade
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet med skind Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Skrab skællene af laksefileten med en gaffel.
Skær fileterne i 4 ens stykker. skær små snit i skindet. Varm olien op på en slip let-pande, og læg multestykkerne på panden med skindsiden nedad. Rør ikke ved fisken de første 2 min. Pres derpå en palet ned midt på hvert stykke fisk i 5-10 sek., hvorved hele skindsiden får kontakt med panden. Lad fisken stege videre ved middelhøj varme, til skindsiden er gyldenbrun, vend dem om, og steg på den anden side i ca. 3 min. Krydr med salt og peber. Hak ingefær og hvidløg fint. Skær forårsløg og chili i tynde skiver. Bland en marinade af rørsukker, sojasauce og limesaft sammen, og bland ingefær, hvidløg, forårsløg, chili og hele kaffir-limeblade i. Skyl og tør salaten. Snit den fint, og anret den på et fad. Skær tomaterne i tern, og hak peanuts groft. Drys begge dele over salaten. Anret den stegte laks på salaten med skindsiden opad - skindet spises med. Hæld marinaden over fisken, og drys med frisk koríander. Servér med kogte ris. Tips: I stedet for laks kan du anvende multe, ørred, rødfisk, torsk eller victoriabars - med skind. Energi pr. person: 2600 kJ (620 kcal) Protein: 35% Kulhydrat: 49 % Fedt: 16 % (10 g) |
|
Opskriften er vist 16623 gange,
og udskrevet 239 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne