Marcipantærte med jordbær
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smør en springform (24 cm) grundigt. Pisk æg og sukker til en tyk creme. Vend forsigtigt mel blandet med bagepulver heri. Vend marcipanen i dejen sammen med appelsinskal. Hæld dejen i formen.
Bag bunden ca. 30 minutter ved 175 grader C. alm. ovn. Pynt den afkølede kage med flødeskum og friske jordbær. Eller tryk frosne bær ned i dejen før bagningen, så skal du nok lægge ca. 10 min. til bagetiden. Drys med lidt flormelis når kagen er kold. Hertil serveres flødeskum eller is. |
|
Opskriften er vist 38818 gange,
og udskrevet 834 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-10-04 16:31:08 225 g.mascarponeost1½ dl.yoghurt naturel. 25-50 g.flormelis1 vaniljestang1½ dl.piskefløde letpisket Anja - 2011-07-24 13:09:04 Den er virkelig god. Jeg putter bare ikke alt for meget flødeskum på. Og jeg undlader appelsin skallen, for at det giver en mere marcipan smag. Veninderne er helt vilde med den, Og jeg laver den hver gang, de kommer til tøsehygge. Og hver gang bliver der spist op :) Ingen dårlige kommentare herfra :) Gitte - 2007-09-07 11:24:35 Helt vidunderlig - både til dessert og som kage til kaffen. Gæsterne er vilde med den! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne