Lasange med gulerodsalat
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Svits løg og kød i en gryde. Tilsæt de øvrige ingredienser. Kog saucen ved svag varme i 10 min.
Smelt fedtstof til bechamelsovsen. Pisk melet i.
Tilsæt mælken under piskning. Kog 5 min. Smag til med salt, peber og muskatnød.
Læg kødsauce, lasagneplader og bechamelsovs lagvis i en lille bradepande.
Gratiner med reven ost
Sæt fadet i ovnen ved 200° i ca. 40 min.
Servér med gulerodssalat
|
|
Opskriften er vist 11517 gange,
og udskrevet 324 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Inger Brit Karlson - 2007-12-09 16:49:27 Dejlig velsmagende lasange som børnebørnene elskede! Kan varmt anbefales hvis man ønsker glade ansigter omkring bordet (: |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne