Gulerodskage med olie
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt : Red : |
|
|
Bland alt det tørre (farin, mel etc.). Tilsæt æg, olie, gulerødder og
nødder (solsikkekerner). Bages ved 175 grader i 1 time.
Kagen er også god efter en uge! Tips: Solsikkekerner og nødder kan også blandes med et udmærket resultat! Dobbelportion svarer til en bradepande. Velegnet til diabetikere! |
|
Opskriften er vist 17335 gange,
og udskrevet 316 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Thea - 2010-08-18 15:20:48 Den lyder super god. En idé til glasur, kunne være med flødeost, flormelis og citron skal + saft. Det lyder underligt, men smager super godt. Passer også til kagen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne