Risotto med bacon
Hovedingrediens : Svinekød - Bacon Kilde : Bjørn Kok Tilberedningstid : 60 minutter Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bacon skæres i lidt grove tern ca. 1,5x1,5 cm.
Rist bacon i en gryde.
Tag evt. lidt bacon fra til pynt.
Finthakket løg tilsættes og ristes med til løgene er klare uden at tage farve. Tilsæt risene og rist videre i ca. 2 minutter. Tilsæt hvidvinen af et par gange og lad den dampe ind mellem hver gang. Tilsæt peberfrugt skåret i tern, tomatpure sammen med lidt bouillon. Lad det dampe ind som med hvidvinen mellem hver gang. Risotto skal have en konsistens af ikke for fast grød. Revet parmesanost tilsættes og blandes med risene. Lad det tage varme i et par minuter. Smages forsigtigt til med salt da bouillon kan være salt i sig selv. Pynt gerne med lidt bacon og noget grønt, vi har brugt hakket bladselleri. |
|
Opskriften er vist 3552 gange,
og udskrevet 79 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne