Sandkage med rom (Sønderjysk)
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Rør sukker og smør hvidt, tilsæt æggene et ad gangen.
Rommen hældes i under grundig omrøring, og derpå blandes bagepulveret med melet og tilsættes.
Bages i en velsmurt form og dryppes evt. med lidt rom, når kagen tages ud af ovnen.
Bages ved 175 grader C i ca. 50 minutter. |
|
Opskriften er vist 7153 gange,
og udskrevet 154 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne