Lammegryde 05
Hovedingrediens : Lammekød - Lammeryg Oprindelsesland : Grækenland Indsendt af : Lis Indsendt : |
|
|
Udskær kødet i serveringsstørrelser. Vask det og anbring det i et ildfast fad. Tilsat salt og peber. Placer de udskårne tomater så de dækker alt kødet. Hæld olien udover. Tilsat lidt vand. Fadet sættes i en 200 grader opvarmet ovn. Når kødet næsten er mørt (ca. 50 minutter) tilsat 4 kopper kogende vand og hæld pastaskruer udover. Smag til med salt. Retten er færdig når pastaen er færdig. Drys osten udover retten og server.
Tips: Retten smager næsten bedre dagen efter. |
|
Opskriften er vist 9433 gange,
og udskrevet 145 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne