Gastrik
Indsendt : |
|
|
Smelt sukkeret til karamel på en pande el. i en tykbundet gryde, hæld eddiken på og kog igennem til karamellen er opløst og konsistensen er som sirup med både bitre, syrlige og sødmefulde toner. Særdeles velegnet til at justere smagsbalancen i særligt mørke saucer og sammenkogte retter.
|
|
Opskriften er vist 10546 gange,
og udskrevet 210 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne