Oksemedaljoner med parma skinke og svampe
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Indsendt af : Linda Indsendt : |
|
|
drys kødet med peber og hæld halvdelen af limen over. lad det trække i køleskabet i nogle timer.
rens svampene og skær dem i kvarte. skær skinken i 1 cm strimler. rens og hak persillen. Steg skinken i olien i 2 min. herefter lægges svampene ved og steges i yderligere 3-4min. tilsidst vendes persillen i, med resten af limen og tages af varmen efter ca 30 sek. Læg det i et ildfast fad. hæld fonden på panden som du har stegt svampene på. og varm det op. hæld det over i fadet. læg bøfferne ovenpå blandingen. Giv det 12-14 min i oven på 200 grader, afhængig af hvordan kødet skal være. Drys med persille Tips: server med frisk pasta vendt i lidt smør med citron og hvid peber. Det skal ikke dryppe med smør, der er jo lækker sauce i fadet. |
|
Opskriften er vist 15539 gange,
og udskrevet 429 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer moau - 2010-01-08 16:15:28 Smager super godt - og er meget nemt at lave - alt kan tilberedes i god tid |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne