Toppinton
Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Stig Lou Mortensen Indsendt : |
|
|
Læg halvdelen af den kogte kål og den kogte gulerod (skåret i skiver) i et ildfast fad derpå farsen og derover igen resten af gulerod og kål og til sidst risgrøden bestrø buddingen med rasp og hæld den smeltede margarine over bages i 1 time i ovnen el. koges over vandbad
Tips: Servers med smeltet smør. |
|
Opskriften er vist 5415 gange,
og udskrevet 122 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne