Toppinton

Toppinton, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Stig Lou Mortensen

Indsendt :     

Ingredienser:
750 g.kål hvidkål el. blomkål
1 gulerod
1 portionkødfars
57 g.ris
 risgrød af 4. dl vand
 rasp
40 g.margarine
 smeltet smør
 
Opskrift:
Læg halvdelen af den kogte kål og den kogte gulerod (skåret i skiver) i et ildfast fad derpå farsen og derover igen resten af gulerod og kål og til sidst risgrøden bestrø buddingen med rasp og hæld den smeltede margarine over bages i 1 time i ovnen el. koges over vandbad

Tips:

Servers med smeltet smør.





karakterer:
Opskriften er vist 5389 gange,
og udskrevet 122 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu