Jyttes tunmousse
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Indsendt af : Hjalte Indsendt : Red : |
|
|
Vandet sies fra tunene og det hele blandes sammen, undtagen husblasen.
Husblasen opløses i vand og hældes i. Tun moussen hældes i en ringform, og stilles i køleskab 1-2 timer. Tips: Pyntes med rejer og tomat både. |
|
Opskriften er vist 29917 gange,
og udskrevet 438 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (12 stemmer) |
|
Kommentarer lisser - 2010-01-13 12:27:19 en himmelsk tunmousse extrem god. kasper - 2007-08-28 08:43:18 det er så god og det er verdens bedste forret Hjalte - 2007-08-09 19:58:36 mmmmm den er godt nok dejlig.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne