Jyttes tunmousse

Jyttes tunmousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Hjalte

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 Ds.tun i vand
200 g.Miracle Wip
2 dl.let pisket fløde
 Lidtsød sennep
2 dl.strimlet icebergsalat
5 Husblas, blade
 
 Dressing:
 Cremefraiche
 Friskhakket dild
 Lidtcitron saft
 
Opskrift:
Vandet sies fra tunene og det hele blandes sammen, undtagen husblasen.
Husblasen opløses i vand og hældes i.
Tun moussen hældes i en ringform, og stilles i køleskab 1-2 timer.

Tips:

Pyntes med rejer og tomat både.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Tunmousse

karakterer:
Opskriften er vist 29917 gange,
og udskrevet 438 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-01-13 12:27:19
en himmelsk tunmousse extrem god.

  -   2007-08-28 08:43:18
det er så god og det er verdens bedste forret

  -   2007-08-09 19:58:36
mmmmm den er godt nok dejlig..