Grethes Tunmousse
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Indsendt af : GretheGrethe Indsendt : Red : |
|
|
Hæl vandet fra tunen og put det i en skål.
Mos tunen til den er i fine stykker. Tilsæt smøret, cremefraichen og rør godt sammen. Smag til med citronsaft, salt og peber. Moussen kan spises med de samme,men kan også stilles i kølenen til den bliver mere fast (ca 6 timer) Tips: Serveres med Brød og dressing. |
|
Opskriften er vist 35761 gange,
og udskrevet 601 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Karinahs - 2011-03-21 10:09:42 Citat fra Wikipedia om husblas: "Det protein, som gelatinen består af, fremkommer ved en delvis hydrolyse af kollagen, som bl.a. findes i knogler og hud fra grise og køer. Produktionen af gelatine består i at udtrække (ekstrahere) dette protein. Først knuses materialet, og der foretages en affedtning. Derefter sker selve ekstraktionen med saltsyre, en process som tager nogle dage. Efter ekstraktionen behandles det i en basisk opløsning i flere uger, inden det udtrækkes med varmt vand, filtreres, opkoncentreres og steriliseres ved 140 °C og tørres." Så foretrækker jeg godt nok smør! :-) Og det her er en supergod opskrift, som min egen familie har brugt i mange år - dog med lidt mindre smør og en skvis mere creme fraiche i stedet. ulla - 2010-12-29 20:46:51 den er god der skal bare kun det halve smør i Pia - 2010-08-20 10:00:52 Thomas : husblas er ikke ko-hud. ko-hud er jo læder. husblas er lavet af griseblod. så muslimer må f.eks. ikke spise det hvis der er husblas i! anonym - 2009-12-30 18:39:18 Jeg er enig med Thomas. Det er langt bedst med smør selvom det er lidt usundt. For med husblas er smagen ikke særlig god. Den bliver mere rund og cremet sådan her rigtig lækker. Thomas - 2007-12-29 11:42:12 Tja lisbethValget står mellem smør/kærgården eller husblas (er det ikke afkogte ko-huder ;-) Sådan er det bare . Lisbeth - 2007-10-11 21:25:38 Lyder godt nok kvalm med en hel pakke kærgården :-( |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne