Koteletter i fad med fløde
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
steg koteletter så de bliver let brune derefter ligges de i et fad tilsæt de hakkede/flåede tomater samt champignon og hæld derefter fløden henover
kan evt. fortyndes med lidt mælk Sæt derefter fadet i oven i ca. 60 min gerne længere 225 grader C alm. ovn. Tips: serveres med ris og flutes eller hvad der lyster. |
|
Opskriften er vist 110556 gange,
og udskrevet 1252 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (29 stemmer) |
|
Kommentarer Janni - 2015-09-08 17:57:55 vi syntes det er super lækkert at tilsætte ristede bacon. anonym - 2011-11-24 23:21:42 Det smager fantastisk hvis man tilsætter en dåse hvide aspargessnitter. Yummi! Sofie - 2011-02-03 16:54:55 Man kan evt. hakke et løg og smide med i fadet. Det er lækkert |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne