Mørbradbøffer med bløde løg til julebuffeten
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Højtid: Jul Tilberedningstid : 30 minutter Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Puds mørbraderne fri for sener og hinder, eller få slagteren til det. Skær dem i 1-2 cm tykke skiver. Tryk dem lidt fladere med håndroden og krydr dem med salt og peber.
Steg først skivede løg gyldne og bløde på panden - bløde løg får man, hvis der kommes rigeligt fedtstof på panden, lige inden løgene tages af. Hold løgene lune. Kom et nyt hold fedtstof på panden og steg mørbradbøfferne hurtigt på begge sider - det er sart kød så steg det kun 1-2 minutter på hver side, så er de gennemstegte uden at være tørre. Anret de lune mørbradbøffer med løgene. |
|
Opskriften er vist 116644 gange,
og udskrevet 1595 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (15 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-12-01 16:58:35 Hej Kan man fryse retten ? Nils - 2010-10-14 12:00:49 Min mormor (årgang 1892) dryssede altid en teske sukker på. Jeg bruger et glas tør hvidvin i stedet for postevand. Heidi - 2010-09-26 20:28:46 Hvor mange mørbrad-bøffer skal man ca beregne pr person ? Vi får 10 mænd til herre-frokost :) plet - 2009-03-05 12:24:53 prøv og brun løgene i en anelse fedtstof og tilsæt lidt madkulør. læg løgene på et fad og sæt fadet ind i microovnen på svag blus. Kirsten - 2009-01-02 16:23:09 Ja - vand på løgene. Kog lidt ind og tilsæt et lille nip sukker Elisabeth - 2007-12-09 16:09:11 Man får nogle meget gode bløde løg, uden alt det fedtstof, hvis man svitser dem i fedtstof og derefter kommer vand på panden |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne