Mørbradbøffer med bløde løg til julebuffeten

Mørbradbøffer med bløde løg til julebuffeten, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 10 Pers.
BuffeterRet : Buffeter - Julebuffet

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandTilberedningstid : 30 minutter

Indsendt :      Red :
Mørbradbøffer med bløde løg til julebuffeten, billede 4 Mørbradbøffer med bløde løg til julebuffeten, billede 1 Mørbradbøffer med bløde løg til julebuffeten, billede 2 Mørbradbøffer med bløde løg til julebuffeten, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1200 gram Svinemørbrad, afpudset
4 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
100 Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Puds mørbraderne fri for sener og hinder, eller få slagteren til det. Skær dem i 1-2 cm tykke skiver. Tryk dem lidt fladere med håndroden og krydr dem med salt og peber.

Steg først skivede løg gyldne og bløde på panden - bløde løg får man, hvis der kommes rigeligt fedtstof på panden, lige inden løgene tages af.

Hold løgene lune. Kom et nyt hold fedtstof på panden og steg mørbradbøfferne hurtigt på begge sider - det er sart kød så steg det kun 1-2 minutter på hver side, så er de gennemstegte uden at være tørre.

Anret de lune mørbradbøffer med løgene.





Beskrivelse:
Se kokkens farvoritopskrift på Mørbradbøffer med bløde løg

karakterer:
Opskriften er vist 116644 gange,
og udskrevet 1595 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 7134 (1698 kcal)
KJ pr. Pers. 713 (169 kcal)
Vægt ialt 1800 gram
Vægt pr. Pers. 180 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 396 KJ (94 kcal)
Protein 14.6 gram
Fedt 2.6 gram
Kulhydrat 3.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-12-01 16:58:35
Hej Kan man fryse retten ?

  -   2010-10-14 12:00:49
Min mormor (årgang 1892) dryssede altid en teske sukker på. Jeg bruger et glas tør hvidvin i stedet for postevand.

  -   2010-09-26 20:28:46
Hvor mange mørbrad-bøffer skal man ca beregne pr person ? Vi får 10 mænd til herre-frokost :)

  -   2009-03-05 12:24:53
prøv og brun løgene i en anelse fedtstof og tilsæt lidt madkulør. læg løgene på et fad og sæt fadet ind i microovnen på svag blus.

  -   2009-01-02 16:23:09
Ja - vand på løgene. Kog lidt ind og tilsæt et lille nip sukker

  -   2007-12-09 16:09:11
Man får nogle meget gode bløde løg, uden alt det fedtstof, hvis man svitser dem i fedtstof og derefter kommer vand på panden