Gulerodskage uden sukker (Diabetes)
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Fedtfattig opskrift Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 177402 gange,
og udskrevet 6918 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (64 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2023-07-23 20:19:34 Måske du har brugt perfect fit og ikke perfect florsød? 20 7 1923 - 2023-07-21 14:28:06 Da jeg rørte ostecremen med,perfct smør vanille Klumpede det i en stor kugle . Hvorfor ? ruth - 2020-07-16 08:22:09 SUPER god kage , men for meget sødemiddel, næste gang bruger jeg 25 g.. mindre. jeg piskede 2 af hviderne seperat, tilføjede 2 store tesk. HUSK , pisket sammen med æggene. bagte i 2 runde aluforme, og dryssede godt med hakkede hasselnødder ovenpå inden de blev bagt... glæder mig til at servere for min svigersøn der lige har fået diabetes Susanna - 2015-06-13 14:46:39 Hej ! Tænker på om kagen kan fryses ? Pia Christiansen - 2014-03-20 10:50:33 Jeg bagte dem i muffinsform og de blev super gode. I stedet for hvede mel kom jeg grahamsmel i og de blev bare super alle var vilde med dem. Så kom jeg ca 50 gram hakket mandler og nødder i dem og det gjorde dem ikke ringere. Charlotte - 2012-04-08 13:16:16 Smager super godt med lidt hakkede hasselnødder i. Gerda - 2012-03-22 18:38:53 dejlig kage, fin konsistens og højde. Lykkedes ved første forsøg TaniaPN - 2010-11-29 18:23:57 Så er kagerne kommet ud af ovnen, og de blev super gode. Jeg havde ikke lige en bradepande der passede så de kom i muffins forme istedet for, jeg gav dem omkring 15 min i 175* varmluft ovn. Jeg kan varmt anbefale denne opskrift. anonym - 2010-03-18 10:05:03 Lækker lækker kage. Jeg lavede den endnu sundere og den var stadig lækker. Jeg erstattede sukkeret med et stort revet æble. Halvdelen af hvedemelet blev skiftet ud med fuldkorns speltmel. derudover tilsatte jeg lidt revet citronskal og 2 dl solsikkekerner. Min datter på knap 4 år elsker den sundere version ligeså meget som den originale st - 2008-11-27 18:23:00 jeg syndes den er regtig god og ungerne er helt vilde med den så jeg kan anbefale den men det er smag og behag hvad man kan lide hpelsen - 2008-05-12 19:03:00 har bagt kagen i dag, og den minder meget om en anden alm. opskrift jeg har, hvor der tilsættes ½ tsk salt, det vil jeg prøve næste jeg bager denne kage, da den er lidt fersk, men ellers rigtig god. hpelsen - 2008-05-08 09:15:53 Generelle bagetips: Oppiskede deje (lagkage, roulade etc.) Det bedste resultat opnås ved at piske de tempererede æg op i ca. 1 min. med el-pisker og derefter sænke hastigheden mens der drysses Atwel i. Efter oppiskning vendes den sigtede blanding af mel/kartoffelmel/bagepulver i æggemassen. Bages ved 190-200°C i alm. ovn. Rørte deje (formkager, rørekager etc.) Rør altid margarinen/fedtstoffet blødt, tilsæt derefter den sigtede blanding af tørdele (mel/Atwel/bagepulver etc.) og tilsæt til sidst den samlede mængde væske (mælk/vand/æg etc.) tulle - 2008-04-02 18:20:36 nej det gør min ikke nuller - 2007-09-04 16:54:34 ja Malene og Maria - 2007-08-02 16:39:27 Bliver jeres også helt flad? Talla - 2007-06-19 20:22:09 Den er MEGA god :-) Mia. - 2005-01-01 01:01:01 god opskrift. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne