Masala Chai (indisk the)
Oprindelsesland : Indien Indsendt af : Astrid Indsendt : Red : |
|
|
Kog mælk og vand op tilsat krydderierne, skru ned og lad det simre ca. 10-15 min. Smag til med sukker efter eget ønske. Server
|
|
Opskriften er vist 18023 gange,
og udskrevet 306 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer PPP - 2012-10-13 14:48:41 krydderiblanding skal bare i vandet. Så vidt jeg ved skal man lade vandet koge i noget tid med krydderierne, sukker og the posen. Der efter skal man så hælde mælk og lade det koge, man skal tage the af før den koger over. Marie - 2012-03-19 22:37:23 Jeg spørger muligvis dumt - skal den færdige krydderiblanding i væsken som den er, eller skal den i en thepose? anonym - 2008-09-06 18:41:39 Jeg kogte den med støre mængder af krydderierne.... supert! Mættende te :o) Shankar Jan Tejblum - 2008-07-06 13:02:43 Jeg har drukket masala chai med ingefær, og selvfølge med de andre krydderier som beskrevet, det er bar godt, den er maget mere popurlær i nord Indien især krista - 2007-10-23 20:39:21 Jeg har lært hjemmefra at mælken først skal i når vandet med the, krydderier og sukker har kogt op i ca 2 min... derefter skal det koges op igen med mælk og koge ca. 2-4 min. pas på, mælken gør at det hurtigt koger over... :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne