Lækre tærtesnitter
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Alle ingredienserne æltes godt sammen til en ensartet dej, der hviler 10 minutter på et koldt sted.
Hvorefter den udrulles til et firkantet stykke på 30x40 cm. Det udrullede dejstykke rulles op på kagerullen, så det bliver let at anbringe på den smurte plade. Dejen skæres nu på den lange led ud til 4 lige store stykker, der prikkes med en gaffel og sættes til hvile 15 minutter, før den bages på ovnens midterste rille ved 200 grader C i ca. 15 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Når bagværket er afkølet, smøres marmeladen på de 2 stykker. Herpå lægges de 2 andre stykker, men med undersiden opad. Det hele glaseres og skæres ud til 24 snitter, 12 af hver kage. Da bagværket er ret skørt, skal man udvise forsigtighed ved sammenlægningen. Tips: 713 |
|
Opskriften er vist 3739 gange,
og udskrevet 72 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne