Flute (tager 3 dage)
Indsendt af : Homemade Indsendt : |
|
|
1. dag
Bland ca. 5 g gær og lidt sukker i cremefraichen og stil det lunt til næste dag. 2. dag Bland alle ingredienserne undtagen salt og olie og ælt det godt sammen. Hold evt. en god håndfuld mel tilbage, så dejen ikke bliver for stiv. tilsæt olie og salt og sæt dejen på køl til næste dag. 3. dag (bagedag) Del dejen i to stykker, slå dem op og rul dem aflange. Læg et fugtigt stykke over og stil dem lunt et par timer. Tænd ovnen på 200 gr. Rids de 2 flute forsigtigt med en skarp brødkniv, sæt dem i ovnen og bag em i ca. 10-12 minutter. tag dem ud og køl dem ned. Tips: Man kan holde lidt salt tilbage, da dejen kan blive saltet. |
|
Opskriften er vist 4912 gange,
og udskrevet 110 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anna - 2010-08-06 15:36:56 skal man gør det på 3 dage kan man godt lave dem i et ????????? Linda - 2010-05-27 12:02:26 De må VIRKELIGE være gode, når det skal tage 3 dage at lave disse flute.. :o) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne