Braiseret ananas med mandler, rosiner og appelsin
Hovedingrediens : Frugt - Ananas Indsendt af : Homemade Indsendt : |
|
|
Skræl ananassen og skær top og bund af. Skær 4 tykke skiver af den, stik midden (stokken) ud af hver skive, så har du 4 anasringe.
Varm en stor gryde op og kom smør og ananasringene heri og brun dem ved moderat varme, ca. 2 minutter på hver side. Tag dem på af gryden og stil dem til side. Kom rørsukkeret i gryden og lad det smelte til en gylden karamel. Hæld appelsin saften og 1 dl vand på og kog væsken ind, til den begynder at blive tykkere. Læg ananasringene tilbage i gryden og tilsæt mandler og rosiner. Smag til med congac og lad det simre i nogle minutter. Læg ananasringene på tallerkener og hæld saucen over. Fordel mandler og rosiner på hvert stykke. sever f.eks med et stykke mokka-is eller en anden form for creme-is, der smider fedme og kulde til den lune ananas. |
|
Opskriften er vist 7222 gange,
og udskrevet 158 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne