Skindstegt mørksej
Hovedingrediens : TorskeFisk - Mørksej Indsendt : Red : |
|
|
Porren renses og skæres i skiver på ca 5 mm og stilles til side.
Knoldselleri renses og skæres ud i skiver på ca 6 mm, hvorefter de stikkes ud med en form og bages i olie.
Timianskum: 2½ dl fløde piskes til skum og de sidste 2½ dl koges med den hakkede timian. Flødeskum og fløde/timian blendes og smages til med salt og peber. Fisken olieres og steges på tør pande. Start på skinsiden. |
|
Opskriften er vist 10787 gange,
og udskrevet 130 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne