Ungarsk risret
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Ungarn Indsendt af : jamajo Indsendt : Red : |
|
|
svits snittet løg og hvidløg i en gryde. Tilsæt oksefarsen og lad det brune. Tilsæt derefter hk. tomater, salt, peber og paprika. Lad simre nogle minutter eller til kødet er brunet.
Peberfrugter og tomater skiveskæres. Smør et ovnfast fad. Læg lagvis ris, oksekød, tomater og peberfrugt. Drys lidt paprika mellem lagene og slut af med ris. Ovenpå det sidste lag, fordeles cremefraichen og evt. revet ost. fadet tildækkes og sættes i en 200 g. varm ovn i ca tre kvarter eller til cremefraichen trækker ned i retten. Serveres med grove flutes og en blandet salat. Velbekomme! Tips: Der kan tilsættes mere hvidløg eller det kan udelades. Efter behag. |
|
Opskriften er vist 31192 gange,
og udskrevet 964 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (23 stemmer) |
|
Kommentarer clementina - 2012-11-08 21:48:05 En god ret, men for lidt ris... Vil foreslå ca 6-700 g kogte ris til retten. Men smager super!!! Søren - 2011-08-17 14:20:36 Tilsæt 2-3 dl vand til kødet ellers bliver den alt for tør og risene får ikke nok.. anonym - 2008-10-20 16:18:02 Er lige ved at lave den er meget spændt på at smage den. Synes det virkede som meget lidt ris. Det var jo stor set ikke nok til 2 lag. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne