Krabbegratin

Krabbegratin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gratin

Hovedingrediens : Skaldyr - Krabber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 ds.krabbekød 170 – 200 g.
2 tomater
4 asparges
0.5 bundtpersille
 salt
 peber
 
2 æg
1 dl.letmælk
 
Opskrift:
Hæld væden fra krabberne og lad kødet dryppe af.
Skold tomaterne, flå dem og skær dem i små stykker.
Skær aspargesene i små stykker.
Skyl, tør og hak ½ bundt persille.

Bland tomater, asparges persille, salt og peber. Fordel grøntsagerne i 4 små, smurte ovnfaste forme.
Fordel krabbekødet over.

Pisk æg let sammen med 1 dl. letmælk.
Fordel æggeblandingen over krabbekødet.

Stil de små gratiner midt i ovnen ved 200 grader i ca. 25 min.

Serveres med Kuvertflutes.

Tips:

Gratinerne kan vendes ud på tallerkner og pyntes med asparges og tomat





karakterer:
Opskriften er vist 17855 gange,
og udskrevet 342 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu