Krabbegratin
Hovedingrediens : Skaldyr - Krabber Indsendt : Red : |
|
|
Hæld væden fra krabberne og lad kødet dryppe af.
Skold tomaterne, flå dem og skær dem i små stykker. Skær aspargesene i små stykker. Skyl, tør og hak ½ bundt persille. Bland tomater, asparges persille, salt og peber. Fordel grøntsagerne i 4 små, smurte ovnfaste forme. Fordel krabbekødet over. Pisk æg let sammen med 1 dl. letmælk. Fordel æggeblandingen over krabbekødet. Stil de små gratiner midt i ovnen ved 200 grader i ca. 25 min. Serveres med Kuvertflutes. Tips: Gratinerne kan vendes ud på tallerkner og pyntes med asparges og tomat |
|
Opskriften er vist 17855 gange,
og udskrevet 342 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne