Semi dried tomater
Indsendt af : lya Indsendt : Red : |
|
|
tomaterne skæres i halve og blandes med olie, krydderurter og salt. lægges på en bradpande med bagepapir, med den flade side opad. bages i ca 2 timer ved 125-150 grader. skal ikke være lige så tørre som soltørret tomater da det er halv tørrede tomater. bløde og saftige. opbevares i en lukket beholder evt dækket af olie
Tips: spises som tilbehør, i pastasalat, i sandwich, til brucheta eller snack |
|
Opskriften er vist 34089 gange,
og udskrevet 784 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer gitte - 2016-09-03 19:59:06 Hvor lang holdbarhed har de? Kan holdbarheden evt forlænges ved genopvarmning hvis man får lavet en for stor portion? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne