Chokoladetærte 03
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt af : Imca Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggene og sukkeret til æggesnaps. Smelt chokolade, Nutella og smør sammen. Vend æggesnapsen med Nutellablandingen og de tørre ingredienser. Kom blandingen i en smurt tærteform og bag kagen i 30 minutter ved 175 grader. Smør eventuelt et tyndt lag Nutella på kagen mens den er lun.
Kan serveres med flødeskum og jordbær til Tips: Kagen smager bedst når den endnu er lun, men den er stadig god kold dagen efter |
|
Opskriften er vist 11670 gange,
og udskrevet 242 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-06-16 15:33:20 Super lækker kage, vil dog næste gang komme 2 dl kiks i istedet eller nogle hakkede nødder. Serverede den iskold med vanille is og friske danske jordbær til - det var et hit. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne