Den ruusiske kage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Rusland Indsendt af : Ruus og Tao Indsendt : |
|
|
Kvarken røres til en jævn masse.
Smørret røres blødt med sukkeret og æggene røres i, et ad gangen. Kvark, creme fraiche og smørblandingen røres sammen og varmes forsigtigt i en tykbundet gryde til lige under kogepunktet. Konsistensen skal være glat og cremeagtig. Gryden stilles i en balje med koldt vand for at standse opvarmningen. Rør de øvrige ingredienser i og stil blandingen til afkøling i køleskabet. Når blandingen er blevet tyk, hældes den i en stor, ren urtepotte foret med et stykke opvredet ostelærred. Ostelærredet foldes ind over massen og der lægges en tallerken over som pres, evt. med noget tungt ovenpå. Stil urtepotten i en skål i køleskabet i 24 timer, indtil al væde er løbet fra. Vend den ud på et fad og dekorer evt. med rosiner. Tips: Pashka smøres på en anden kage - Kulitj - og bliver dermed til lækker, og meget mættende, mad. |
|
Opskriften er vist 16419 gange,
og udskrevet 214 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.1 (536 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-05-10 13:00:19 den kage hedder "Pasha", den spiser man til påske. Anni - 2011-04-29 13:42:26 Kan man bruge et viskestykke i stedet for ostelærred? Henrik P - 2010-05-12 14:12:25 kagen har en dejlig konsistens og smager forrygende, tak for opskrift! :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne