Sandkage med creme (Sønderjysk)
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Smørret blødgøres og røres med sukker.
Tilsæt skiftevis æg og mel, som er blandet med kakao og bagepulver.
Kaffen hældes i lige efter det sidste mel.
Dejen fyldes i en smurt brødform og bages ved 150-170 grader C i ca. 1 time. Kagen flækkes i 4 lag og lægges sammen med smørcreme. Pyntes med de hakkede mandler og trækker til næste dag. |
|
Opskriften er vist 12175 gange,
og udskrevet 137 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne