Kakaosuppe 02
Indsendt af : pia hansen Indsendt : Red : |
|
|
Mælken bringes i kog med den flækkede vaniliestang. kakao, sukker og kartoffelmel blandes sammen i en skål, og røres lidt efter lidt, sammen med den kogende mælk. hældes i i en tynd stråle, og sørg for at jævne ud mellem hver i hældning. Æggeblommen tilsættes når suppen er kølet lidt af. For at undgå koagulering.
Tips: Æggeblommen kan undlades. |
|
Opskriften er vist 6360 gange,
og udskrevet 129 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer droningen - 2007-08-31 09:13:42 den beste i helle verden |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne