Græsk bondesalat 02
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
|
|
Kog kartoflerne i bouillonen i ca. 20 min.
Gem lidt af bouillonen der blandes med vinolie og hvidløgsmuldret laurbærblade og citronsaft i en kasserolle.
Rens svampene og del dem, Tomaterne deles og kernerne fjernes og skær i tern. Løg skæres i ringe. Læg grøntsagerne i bouillonen og kog op og lad det trække i 5 min.
Blandes let med kartoflerne og frisk basilikum drys med middelhavssalt og friskkværnet peber.
|
|
Opskriften er vist 41087 gange,
og udskrevet 615 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne