Kylling med pikantost

Kylling med pikantost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Maria

Indsendt :      Red :
Kylling med pikantost, billede 4 Kylling med pikantost, billede 1 Kylling med pikantost, billede 2 Kylling med pikantost, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
200 gram Pikant flødeost med løg og krydderurter 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

1 bakke/pakke/bæger vejer 200 gram
1 bdt. Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Skær en dyb lomme i alle kyllingbrysterne og fordel ost og snittet forårsløg i lommerne.

Læg kyllingbrysterne i et ildfast fad, som er smurt med oliven olie. Sørg for at lommerne enten vender op ad eller er lukkede med kødnåle. Pensel kyllingebrysterne med oliven olie og krydr med salt og peber.
Sættes i ovnen på 200 grader i ca. 40 min (eller til kyllingerne er gennemstegte).

Server med pasta eller kartoffelbåde.





karakterer:
Opskriften er vist 125080 gange,
og udskrevet 1061 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 2790 (664 kcal)
KJ pr. Pers. 697 (166 kcal)
Vægt ialt 800 gram
Vægt pr. Pers. 200 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 348 KJ (83 kcal)
Protein 16.7 gram
Fedt 7.0 gram
Kulhydrat 2.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-02-20 13:05:33
Jeg plejer at rulle bacon rundt om "såret" (snittet), dét er også bare lækkert!

  -   2011-02-25 18:41:52
en lille extra godter. rold parmaskinke rundt om dem :-)