Caldo Verde
Indsendt : Red : |
|
|
Opvarm olie eller fedt i en tykbundet gryde, tilsæt løg, hvidløg, chili, ris og kartofler og sauter det hele i 2-3 min. Kom halvdelen af de hakkede krydderurter i gryden sammen med kålen og de grønne, let bitre blade. Hæld fonden ved, bring den i kog og lad den simre under låg i 20-25 min., eller til grønsagerne er møre,og konsistensen er næsten grødagtig.
Si suppen gennem et dørslag og gem både grønsager og væske, men kassér chilifrugten. Kom resten af de hakkede krydderurter i en blender eller foodprocessor, tilsæt grønsagsblandingen og ca. 1/2 af suppen og lad maskinen køre, til konsistensen er som pure. Hæld pureen og resten af suppen tilbage i gryden og bring den i kog igen. Smag suppen til. Hvis du bruger bacon, skal det skæres i tynde strimler, og hvis du foretrækker pancetta, skal det skæres i små terninger. Steg baconen eller pancetta'en på en lille pande, uden yderligere fedtstof, til det er sprødt; hæld såvel bacon/pancetta som det afsmeltede fedt i suppen. Tørsteg kommenfrøene let på en anden pande til de dufter lifligt og drys dem over suppen. Server suppen med friskbagt landbrød til. |
|
Opskriften er vist 9270 gange,
og udskrevet 142 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Birthe - 2007-06-11 19:40:36 Opskriften er slet ikke færdig. Forsvandt bare og blev sendt, da jeg ville skifte linje! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne