Jordbærtærte med chokolade 02
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt af : Coco Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 95739 gange,
og udskrevet 1688 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Camilla - 2019-03-07 17:19:22 Det tager godt nok lang tid at piske creme sammen. Kan man blande det med skummet og lade det stå i køleskabet natten over? anonym - 2014-04-04 07:35:48 Ser rigtig lækker ud! Kan man ikke bruge andet end majsstivelse?:-) anonym - 2013-10-15 12:35:20 Kan man evt. bruge andre frugter til kagen? fx. kirsebær? og ville du stadig bruge ribsgele så? jeannie - 2013-04-20 16:55:42 Vil høre om der ikke skal en æggeblomme til at samle dejen? anonym - 2012-11-24 14:40:09 Grunden til at cremen kan blive tynd er fordi man ikke vender flødeskummen i ROLIGT og forsigtigt tempo. Det kan ødelægge hele cremen. Det er ligesom chokolademousse Signe - 2012-01-19 14:52:38 Jeg droppede det der med at stå og lave det hele fra bunden af, så jeg købte både tærtebunde samt kagecremen. Det smagte rigtig godt :-) Har lige lavet den - 2011-05-20 20:55:40 Jeg har lige lavet den. Den var helt galt med kagecremen. Den blev helt tynd og kunne derfor ikke rigtig bruges. Jeanette - 2011-03-31 13:26:17 Daamn den ser god ud! Skal helt sikkert prøves af! (: jens, Sorø - 2008-06-25 15:42:33 Det er den bedste jordbærtærte jeg har smag, familie, venner og kolleger er helt vilde. Tak for opskriften |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne