Kartoffelomelet 02
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt af : Jono-piin Indsendt : Red : |
|
|
Skær kartoflerne i små tern og kog dem med lidt salt i ca. 10 minutter.
Pil hvidløgsfedet og skær det i bittesmå stykker. Svits kartoffelstykkerne og hvidløget i olien på en pande i ca. 5 minutter. Skær tomaten i små stykker og kom den på panden. Svits i yderligere et par minutter. Kom de pasteuriserede æg og fetaosten i en skål. Kom kartoffel-massen fra panden over i skålen og vend det sammen. Hæld det hele tilbage på den varme pande og skru ned for varmen. Steg omeletten i ca. 8 minutter under låg - hold øje med at den ikke bliver brændt! Rist 2 stykker rugbrød på brødristeren eller i ovnen. Vend omeletten forsigtigt ved hjælp af låget eller en stor tallerken. Steg den på den anden side i et par minutter. Server omeletten varm til ristet rugbrød. Tips: Der er ikke andet at sige end: God appetit! |
|
Opskriften er vist 11640 gange,
og udskrevet 182 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer tullesmor - 2009-01-09 20:10:49 Dejlig omelet.. nemt og billigt og smager skønt. Gurli - 2007-08-08 17:13:52 Man behøver ikke bruge pasteuriserede æg, da de bliver stegt på panden Miig .. jono - 2007-08-07 12:59:54 Det er en super ret |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne