Honingkager 02
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Jono-piin Indsendt : Red : |
|
|
Farin, honning og smør/margarine varmes i en gryde, til sukkeret er helt smeltet.
Gryden tages fra varmen og blandingen afkøles. Natron og krydderierne sigtes sammen med det meste af melet i en skål for sig og røres i den afkølede blanding. Dejen æltes godt igennem, hvorefter den udrulles i ½-1 cm. tykkelse på melstrøet bord. Udstikkes/skæres som hjerter. Sættes i forvarmet ovn og bages ca. 10 min ved 200 grader. Skal kagerne hænges op, laves der hul i dem straks efter bagningen. kagerne afkøles og pyntes med glasur. Tips: Det er en god idé at lave kagerne tykke ellers er de MEGET hårde. Lige før man ødelægger tænderne hvis de er for tynde. |
|
Opskriften er vist 7415 gange,
og udskrevet 175 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-12-10 20:23:05 Syntes jeg har fulgt opskriften så bliver de hårde alligevel anonym - 2009-12-15 20:08:38 mega gode! evt. smeltet chokolade oven på smager også veldig godt ! .. :) lou - 2007-12-03 19:57:47 Allehånde er et krydderi, findes i alle større supermarkeder. Jono - 2007-10-26 14:53:11 Øh Allehånde .. huh .. det er længe siden jeg lavede dem sidst såårh der kan jeg desværre ikke hjælpe .. miig:) - 2007-08-16 18:41:28 hva er allehånde mee... :-D - 2007-06-10 14:55:53 Joo :-D ?? - 2007-06-10 14:55:35 er det der kaneæ ikke kanel?? mee... :-D - 2007-06-10 14:54:34 super gode .. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne