Kyllingesuppe fra Thailand
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Oprindelsesland : Thailand Indsendt af : Jono-piin Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Suppen:
Skær kyllingebrystet i mindre stykker. Opløs 1 bouillonterning i 4 dl. vand. Kog kødet i bouillon i ca. 10 min. -skum Rens champignon og skær i tynde skiver Tilsæt kokosmælk og champignon Rens chili og skær den i tynde skiver og tilsæt den. Kom krydderier i suppen og kog videre i 10-15 min. Flutes: Alle tingene blandes, æltes og bages ved 200 grader C. alm. ovn i 10-15 min. Tips: Retten er også god med ris til. |
|
Opskriften er vist 100946 gange,
og udskrevet 2550 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (29 stemmer) |
|
Kommentarer Panitra - 2014-03-04 15:33:05 Den her supper har INTET med Thailand at gøre!! Man bruger citrongræs og galanga rod, og IKKE karry. Desuden spiser man det med RIS. Jono-piin - 2012-01-11 15:54:02 Til "Den nysgerrige": Der skal 1 kyllingebryst i - det står der også :) Inge V. - 2011-11-21 16:02:09 Til Nina. Ja, du skal hælde kokosmælken i vandet(suppen). anonym - 2011-11-17 20:11:24 det ser jo alt sammen meget godt ud men hvor meget kyllingebryst skal man bruge, det er der ikke angivet. venligst den nysgerrige :0) Nina - 2011-11-09 13:23:58 Skal man hælde kokosmælken ned i vandet, når kyllingen er færdig. Eller skal man slet ikke bruge vandet? anonym - 2011-10-02 19:31:12 Er det grøn karry der skal i ? GdB - 2011-03-17 20:21:53 Wauw. den suppe er fantastisk - Tak! Minder dejligt om det bedste fra Thailand. Tager ½ time at lave (easy), og vupti man har en død lækker suppe. Puttede selv lidt rå ingefær i (nam) + havde ikke lige nogen champignoner, så brugte istedet squash og peberfrugt. .. q - 2009-12-08 08:38:02 håber at den slår pote skal lave den til min eksamen på grundforløbet som kok. :) anonym - 2008-10-07 19:49:49 skide lækker suppe! masser af smag og go stærk så man får varmen :o) jono-piin - 2007-07-25 15:34:08 supersuppe! Fik den i skolen i 6. klasse .. !! Heheh.. :o) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne