Æblekage med smuldredej
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt af : Jono-piin Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tænd ovnen på 200 grader C. alm. ovn.
Skræl æblerne, del i både. Æblerne lægges i et smurt ildfast fad. Sukker drysses over æblebådene. Smør, sukker og hvedemel æltes sammen til en smuldredej. Smuldredejen fordeles over æblebådene. Æblekagen bages midt i ovnen i 30 minutter. Creme fraiche eller flødeskum serveres til. Tips: Man kan evt. hakke nogle mandler og smuldre hen over. |
|
Opskriften er vist 195520 gange,
og udskrevet 2821 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (43 stemmer) |
|
Kommentarer Trine - 2012-11-05 14:09:18 Fantastisk æblekage - kan varieres med hakkede smuttede mandler og rosiner, samt lidt kanel. Put også hakkede smuttede mandler oven på dejen inden bagningen Tak iøvrigt for en super hjemmeside :-) Anna - 2011-12-18 20:04:34 jeg tog små klumper af syltetøj spræt og dryssede med kanel, hakkede mandler og haselnødder, inden jeg kom smuldredejen på. det smagte fantastisk. anonym - 2011-02-01 17:12:25 jeg kommer chokolade stykker og nødder og lidt kanel i , det er super Cecilie - 2010-02-03 16:47:35 Hvor mange æbler svarer 400g til?? :o) - 2007-11-12 17:30:25 Man kan faktsik lave den på 10-15 min. + den tid den skal have i ovnen naturligvis .. indsenderen : - 2007-08-07 12:55:03 Det er den bedste æblekage ever .. !! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne