Mexicanske pandekager med oksekød
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Mexico Indsendt af : Jono-piin Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pandekager:
Rør mel og mælk sammen. Rør salt og æg i. Smelt margarinen på panden og bag pandekager af dejen. De skal bages, så de er lyse på begge sider. Fyld: Hak løget fint. Svits løget i margarinen i en gryde. Kom oksekødet i og svits et par minutter. Rens chilien ved at fjerne alle kerne. Pas på med at gnide dig i øjnene bagefter. Tilsæt tomatpuré, chili og krydderier og lad det småkoge i 10 min. Smør et ovnfast fad. Fordel fyldet på pandekagerne, rul dem sammen og læg dem i fadet med sammenføjningen nedad. Smør dem evt. med lidt olie og oven på. Bages i ovnen i 10-15 min. ved 225 grader C. alm. ovn. Tips: Der kan bliver omkring 10-12 stykker. |
Opskrift på mexicanske pandekager med oksekødMexicanske pandekager er en hurtig og mættende ret, som sender smagsløgene af sted på en rejse til Mexico. Saml venner og familie til en omgang mexicanske pandekager i ovn og nyd en hyggelig aften i godt selskab med hinanden.Historien om pandekagerne fra MexicoPandekagerne kan spores helt tilbage til det 17. århundrede, hvor den flade kage, som blev bagt af majsmel, hurtigt blev populær i hele Sydamerika. Det siges, at retten stammer fra aztekerne. Det som gør retten særligt populær, er de mange muligheder for fyld og topping.Tilbehør til mexicanske pandekager med fyldHvis du ønsker at servere noget tilbehør til dine hjemmelavede mexicanske pandekager i fad, kan du f.eks. lave din egen guacamole eller salsa. Ost passer også godt til de mexicanske flade kager. Drys noget revet ost på toppen nogle minutter inden pandekagerne er færdige i ovnen. Hvis du ikke bryder dig om oksekød, kan du nemt erstatte kødet med kyllingekød.Mangler du ideer til en lækker dessert? Så prøv en omgang gammeldags pandekager med is. FAQHvad skal man bruge til mexicanske pandekager?Til at lave mexicanske pandekager skal du bruge hvedemel, majsmel, mælk, æg og margarine. Til kødfyldet skal du bruge oksekød, løg, margarine, tomatpure, chili peber, salt og peber.Hvad får man i mexicanske pandekager?Mexicanske pandekager laves oprindeligt med fyld bestående af oksekød, løg, chili og tomatpuré. |
Opskriften er vist 150870 gange,
og udskrevet 3016 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (29 stemmer) |
|
Kommentarer Kenneth - 2012-10-27 14:04:14 2 ds tomatpuré erstattes med Tacosauce. "Hot" hvis man er til stærk mad ellers brug "medium". Super velsmagende ret. Simon - 2012-09-05 13:03:26 Den er okey og gøre en mæt. cchristine bagge. - 2012-01-29 14:44:00 De er kanon gode rigtig yummi yummi. Julie - 2010-10-05 16:33:51 Virkelig nogle gode pandekager, og de er rigtigt gode sammen med mexikansk kødsovs, masser af salat og så et lille drys revet ost oven på. Velbekomme. anonym - 2010-09-18 11:06:19 der står ikke hvor meget salt i opskriften? Tosse-Kokken - 2007-10-15 18:10:36 VELBEKOMME Indsenderen af denne opskrift - 2007-06-16 13:14:41 Pandekagerne er super lækre med salat til såårh .. velbekomme .. ;) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne