Enkel og nem pizza

Enkel og nem pizza, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
FrokostRet : Frokost - Madpakke

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt af : Jono-piin

Indsendt :      Red :
Enkel og nem pizza, billede 4 Enkel og nem pizza, billede 1 Enkel og nem pizza, billede 2 Enkel og nem pizza, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 pk. Gær, frisk
4 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

600 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Fyld:
4 spsk. Tomatpure 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
200 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
150 gram Skinkestrimler, kogt 1 pakke skinkestrimler indeholder gerne 150 gram.
Oregano, tørret
140 gram Majs, konserves 1 dl. afdryppede majskerner fra dåse vejer ca. 60 gram.
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
   
Opskrift:
Gæren udrøres i lunkent vand og derefter tilsættes salt, olie og melet røres i lidt efter lidt.
Rul dejen ud i små runde pizzaer (eller en stor) og smør tomatpuréen ud på pizzaen. Derefter lægges ost, skinke, oreganer, majs og det grønne peber på.
Pizzaen bages i 20-25 min. ved 200 grader C. alm. ovn.

Tips:

Hvis man laver små pizzaer er de gode til madpakken.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Hjemmelavet pizza

karakterer:
Opskriften er vist 134833 gange,
og udskrevet 2538 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (86 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 14565 (3468 kcal)
KJ pr. Pers. 3641 (867 kcal)
Vægt ialt 1787 gram
Vægt pr. Pers. 446 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 815 KJ (194 kcal)
Protein 8.1 gram
Fedt 5.4 gram
Kulhydrat 29.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-10-10 14:13:36
elsker denne pizza dej fordi den ikke skal hæve eller noget og den er bare så hurtig at gå til og god til børnes madpakker det er bare super

  -   2012-06-10 19:26:13
ud af den opskrift fik jeg det til mange mange flere end 4 personer, og det var dejliggt så havet jeg masser af pizza, dejlig , go opskrift

  -   2012-05-18 22:08:08
hey det er første gang jeg skal til at lave mad , og tænkte, kan den her pizza godt blive til 2 - 3 store

  -   2012-04-02 14:24:48
Jeg synes at denne her pizza er nem at lave og jeg har lavet den 100 gange før.

  -   2011-08-21 16:33:16
den ser super lækker ud, prøver den her om en månedestid når jeg har venider på besøg

  -   2011-06-11 14:24:34
Hej. Jeg synes det er en rigtig god pizza, jeg får faktisk til 2 pizzaer med denne dej. Men det gør jo ikke noget, når det er pizza ;-)

  -   2011-01-14 22:02:53
Veldig god pizza :-) Men tror jeg lod den hæve for længe (20 min). Jeg er vandt til at lade gærbagst hæve - så troede denne skulle også - selv om det ikke stod i opskriften..Med det resultat at den ikke var godt nok stegt, selv om den stod nederst i ovnen - og fik ½ time i ovnen. Men Conny; hvordan måler man op 15 gram gær? Findes der specielle vægte der kan veje en så lille mængde?

  -   2010-03-13 13:36:19
Nøjes i stedet med 15 gr. gær, og lad dejen koldhæve i min. 2-3 timer i køleskabet, eller natten over, rul den ud og tilføj alle de andre ingredienser. Jeg synes at pizza er bedst og bliver sprød i kanten, når den er koldhævet.

  -   2009-09-03 14:32:52
kan den fryses med fyld og det hele på. eventuelt så vi kan bruge den til madpakken

  -   2009-07-13 11:04:19
En rigtig go' pizza. Hele familien er vilde med den.Vi kommer fyld på efter hvad vi har lyst til.

  -   2009-07-10 09:55:01
Smager det ik lidt mærkeligt med tomatpuré istedet for den traditionelle tomatsovs?

  -   2009-07-09 20:11:10
det behøver nødvendigvis ikke at være de ovennævnte ting man putter på - bare brug din fantasi.. Det er efter smag og behag, jo.. :D

  -   2009-05-14 16:40:12
Man skal da ikke have majs på pizza

  -   2009-04-08 15:24:42
jeg kan ikke brug andet end oregano og majs :D? for jeg kan ikke lide dem. og skriv hvad jeg kan bruge istedet fro dem?!

  -   2008-05-26 15:07:44
skal den ikke hæve?

  -   2008-04-02 11:13:42
Man kan eventuelt skifte dejen ud med et pitabrød, enten skåret over eller bare som det er.

  -   2007-10-26 14:47:02
Lad ikke dejen hæve .. !! Jo altså det må man godt men jeg plejer ikke at gøre det ..

  -   2007-10-18 18:07:25
Man skal passe på med at lade dejen hæve i for lang tid :)... Fodbold Pizza!!!! Ellers smager den rigtig godt!

  -   2007-10-15 18:56:32
der er deg nok til to almindelige pizzaer

  -   2007-09-11 16:00:14
Pizzaen er meget let og smager fantastisk .. !! Den mætter helt vildt ..

  -   2007-07-22 14:43:33
hej det er mig der har sendt opskriften .. Håber folk kan lide pizzaen er selv helt vild med den .. !! :o)