Enkel og nem pizza
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Oprindelsesland : Italien Indsendt af : Jono-piin Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 134833 gange,
og udskrevet 2538 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (86 stemmer) |
|
Kommentarer lena - 2012-10-10 14:13:36 elsker denne pizza dej fordi den ikke skal hæve eller noget og den er bare så hurtig at gå til og god til børnes madpakker det er bare super chris-CJ - 2012-06-10 19:26:13 ud af den opskrift fik jeg det til mange mange flere end 4 personer, og det var dejliggt så havet jeg masser af pizza, dejlig , go opskrift chris-master - 2012-05-18 22:08:08 hey det er første gang jeg skal til at lave mad , og tænkte, kan den her pizza godt blive til 2 - 3 store Mille :) - 2012-04-02 14:24:48 Jeg synes at denne her pizza er nem at lave og jeg har lavet den 100 gange før. emilie 16 år - 2011-08-21 16:33:16 den ser super lækker ud, prøver den her om en månedestid når jeg har venider på besøg Morten - 2011-06-11 14:24:34 Hej. Jeg synes det er en rigtig god pizza, jeg får faktisk til 2 pizzaer med denne dej. Men det gør jo ikke noget, når det er pizza ;-) Pizze elskeren :-) - 2011-01-14 22:02:53 Veldig god pizza :-) Men tror jeg lod den hæve for længe (20 min). Jeg er vandt til at lade gærbagst hæve - så troede denne skulle også - selv om det ikke stod i opskriften..Med det resultat at den ikke var godt nok stegt, selv om den stod nederst i ovnen - og fik ½ time i ovnen. Men Conny; hvordan måler man op 15 gram gær? Findes der specielle vægte der kan veje en så lille mængde? Conny - 2010-03-13 13:36:19 Nøjes i stedet med 15 gr. gær, og lad dejen koldhæve i min. 2-3 timer i køleskabet, eller natten over, rul den ud og tilføj alle de andre ingredienser. Jeg synes at pizza er bedst og bliver sprød i kanten, når den er koldhævet. sara - 2009-09-03 14:32:52 kan den fryses med fyld og det hele på. eventuelt så vi kan bruge den til madpakken anonym - 2009-07-13 11:04:19 En rigtig go' pizza. Hele familien er vilde med den.Vi kommer fyld på efter hvad vi har lyst til. BjarneBoy - 2009-07-10 09:55:01 Smager det ik lidt mærkeligt med tomatpuré istedet for den traditionelle tomatsovs? anonym - 2009-07-09 20:11:10 det behøver nødvendigvis ikke at være de ovennævnte ting man putter på - bare brug din fantasi.. Det er efter smag og behag, jo.. :D Sander - 2009-05-14 16:40:12 Man skal da ikke have majs på pizza anonym - 2009-04-08 15:24:42 jeg kan ikke brug andet end oregano og majs :D? for jeg kan ikke lide dem. og skriv hvad jeg kan bruge istedet fro dem?! anonym - 2008-05-26 15:07:44 skal den ikke hæve? weeke - 2008-04-02 11:13:42 Man kan eventuelt skifte dejen ud med et pitabrød, enten skåret over eller bare som det er. Jono-piin - 2007-10-26 14:47:02 Lad ikke dejen hæve .. !! Jo altså det må man godt men jeg plejer ikke at gøre det .. Lasse - 2007-10-18 18:07:25 Man skal passe på med at lade dejen hæve i for lang tid :)... Fodbold Pizza!!!! Ellers smager den rigtig godt! en hemlig beundrer - 2007-10-15 18:56:32 der er deg nok til to almindelige pizzaer Lise - 2007-09-11 16:00:14 Pizzaen er meget let og smager fantastisk .. !! Den mætter helt vildt .. Jono-piin - 2007-07-22 14:43:33 hej det er mig der har sendt opskriften .. Håber folk kan lide pizzaen er selv helt vild med den .. !! :o) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne