Risengrød 04

Risengrød 04, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Mælkegrød

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Schlosser

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 l.sødmælk
3 dl.Grødris
 Salt
 
Opskrift:
Bring mælken i kog i en stor gryde.
Tilsæt risene og lad det koge ved lavt blus i ca. 1 time, husk og røre jævnligt.
Lad risen stå rullet ind i en dyne i en times tid.
Server risengrøden med kanelsukker og en klat risengrød.

En. Evt. rest kan bruges til Ris ala Mande eller klatkager





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Risengrød

karakterer:
Opskriften er vist 15569 gange,
og udskrevet 151 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu