Risengrød 04
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Schlosser Indsendt : Red : |
|
|
Bring mælken i kog i en stor gryde.
Tilsæt risene og lad det koge ved lavt blus i ca. 1 time, husk og røre jævnligt. Lad risen stå rullet ind i en dyne i en times tid. Server risengrøden med kanelsukker og en klat risengrød. En. Evt. rest kan bruges til Ris ala Mande eller klatkager |
|
Opskriften er vist 15569 gange,
og udskrevet 151 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne