Ris a la mande 03
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Schlosser Indsendt : Red : |
|
|
Mandlerne lægges i et glad med kogende vand i 5 minutter og smuttes derefter så der ikke er skind på.
Pisk fløden til flødeskum. Bland risengrød, vanilje og sukker sammen. Vend flødeskummen i risengrøden, smag evt. til med vanilje til den rette smag opnås Hak mandlerne og bland dem så i dejen Serveres med lun jordbærsovs eller kirsebærsovs |
|
Opskriften er vist 7701 gange,
og udskrevet 139 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2007-12-19 21:03:43 der skal noget mere risengrød i, ellers bliver den meget fed - og så lige noget mere vanille! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne