Ris a la mande 03

Ris a la mande 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Risdessert

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris

HøjtidJul

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Schlosser

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 En rest risengrød (en dyb tallerken)
3 tsk.Vanilje
125 g.smuttede mandler
6 spsk.Sukker
4 dl.Piskefløde
 
Opskrift:
Mandlerne lægges i et glad med kogende vand i 5 minutter og smuttes derefter så der ikke er skind på.
Pisk fløden til flødeskum.
Bland risengrød, vanilje og sukker sammen.
Vend flødeskummen i risengrøden, smag evt. til med vanilje til den rette smag opnås
Hak mandlerne og bland dem så i dejen

Serveres med lun jordbærsovs eller kirsebærsovs





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Risalamande

karakterer:
Opskriften er vist 7701 gange,
og udskrevet 139 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-12-19 21:03:43
der skal noget mere risengrød i, ellers bliver den meget fed - og så lige noget mere vanille!