Marinerede kyllingelår med rygstykke
Hovedingrediens : Kylling - Kylingelår hele med rygben Indsendt af : Schlosser Indsendt : |
|
|
Forvarm ovnen på 200o C
Tag et ovnfast fad, læg kyllingerne ned med skindet op ad. Bland olie, salt, peber, hvidløg, chili og evt. andre krydderier sammen. Pensel marinaden ud på kyllingen. Sæt kyllingen i den forvarmede ovn i ca. 40 – 45 minutter (se kyllingeposen for nærmere info) Giv evt. kyllingen 5 minutter under grill, så den ikke bliver brændt. Serveres evt. med pommes frites, kartoffelkroketter eller lignende, lavet i ovnen også. |
|
Opskriften er vist 20794 gange,
og udskrevet 188 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne