Kiksekage 04
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse kiks Indsendt af : Schlosser Indsendt : Red : |
|
|
Æg og flormelis piskes godt sammen. Den sigtede kakao blandes i. palminen smeltes over svag varme, afkøles let og piskes i kakaomassen. Hvis kakaomassen er meget stiv, kan der tilsættes lidt appelsinjuice, kaffe eller Grand Mariner. En sandkageform fores med smørrebrødspapir. I formen lægges et lag kakaomasse skiftevis med et lag vaniljekiks – kakaomasse både i bund og i top. Kagen sættes i køleskab, til kakaomassen er stivnet. Kiksekagen skæres i skiver og serveres til kaffe eller the.
Tips: Vaniljekiks kan være svære at få fat i. De er firkantede og er ligesom dem man kan få der er overtrukket med chokolade. |
|
Opskriften er vist 16403 gange,
og udskrevet 280 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-11-04 20:21:17 firkantede vanillekiks fåes ofte i kvikspar sarah - 2010-02-17 00:36:32 Den kage er fantastisk den som der har opfundet den er bare så godt af dem vil give kagen 5 stjerner;) ulla Bitsch Hansen - 2009-12-05 17:24:18 En dejlig nem opskrift Men mængden er til 2 pakker kiks. Jeg kommer også kaffe iog pynter med kokos det smager dejligt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne