Boller 06
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Schlosser Indsendt : Red : |
|
|
1. Lun mælken til håndvarm og opløs gæren heri.
2. Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen godt ca. 5 min., til den er smidig og glat 3. Lad dejen hæve til dobbelt størrelse ca. 20 min. 4. Slå dejen sammen, del dem i 16 stk. og form dem til boller 5. Sæt bollerne på en smurt bageplade. 6. Efterhæver til dobbelt størrelse tildækket og lunt ca. 40 min. 7. Pensel med sammen pisket æg. Bagetid: sættes midt i en 220o forvarmet ovn ca. 10 – 12 min. (varmluft 200o). Tips: husk at der ikke skal æg i dejen, æg er udelukkende til pensling, at putte æg i ødelægger smagen. |
|
Opskriften er vist 12614 gange,
og udskrevet 421 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (27 stemmer) |
|
Kommentarer Sabine - 2010-06-09 17:24:45 Gode boller, selvom man laver halv protion er der stadig plads til 12 store boller. Jeg tog rosiner i og det kunne de andre også lide :) bc - 2010-01-24 15:11:24 Super boller, nemme at lave - kan kun anbefales hej - 2008-10-19 13:00:12 hej det er nogle gode boller bethse - 2008-08-07 14:13:41 ridtig gode boller og tilmed nemme at lave :-) adders - 2008-06-30 10:36:01 meget nem bolle og det er klart den bedste jeg har prøvet at bage :D mange tak!!!! hej - 2008-01-30 11:02:36 rigtig god bolle fik meget ros da jeg lavet dem efter denne opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne