Grønlangkål
Hovedingrediens : Kål - Grønkål Højtid: Jul Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
Mange steder i Sønderjylland er der tradition for at servere grønlangkål kålpølser, serveret med øl og snaps.
FAQ:Kan man fryse grønlangkål igen?DU kan sagtens fryse grønlangkål igen. Blot du husker at afkøle retten hurtigt og genopvarme den grundigt når den skal spises. Men undgå at serverer rester af grønlangkål for børn under 1 år.Kan man gemme grønlangkål?Grønlangkål kan opbevares 7 dage i køleskab. |
Opskriften er vist 533376 gange,
og udskrevet 7850 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (116 stemmer) |
|
Kommentarer Peter Hansen - 2021-12-30 11:29:03 Grønlangkål er ribbet skåret og snittet i strimler = Synnejysk grønlangkål bum færdig. Hvis man hakker grønkål er det en fysisk umulighed at lave ægte synnejysk grønlangkål! Det kan højst blive en ret der hedder: hakket grønkål. Når man maser grønkål igennem en kødhakker biver den bitter og lugter af prut. Roland - 2020-12-08 12:22:51 Rigtig god opskrigt. Og det med hælde sky fra skinken er rigtig god det giver sammenhænk retten, det kan også gøre med medisterpøl og til nød frikkedeller |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne